Francisco Cândido Xavierin Kirjat

Ilosanoma 150px

Ilosanoma

Tämä Francisco Cândido Xavierin meediokyvyn välityksellä kirjoitettu teos sisältää syvällisiä kuvauksia Jeesuksen elämästä Hänen ensimmäisten seuraajiensa kanssa. Ne kertovat niistä tilanteista, joissa tapaamme Jeesuksen päivittäisessä kanssakäymisessä lapsena, ystävänä, matkakumppanina, Herrana ja sielun kasvattajana.

Lisää...

Se välittää suomalaiselle lukijalle ennennäkemätöntä ja kiinnostavaa tietoa monesta vain pintapuolisesti tunnetusta Raamatun henkilöstä. Siinä Marian esimerkki tuo ehtymätöntä lohtua jokaisen lapsensa menettäneen äidin sielun haavoihin. Monet Tuomaat kohtaavat siinä selvää ymmärrystä Hänen ajattomien opetustensa piilossa pysyneeseen viisauteen. Maria Magdalenan ja monien muiden vähemmän tunnettujen henkilöiden tarinat lämmittävät jokaisen sydäntä koskettavasti. Loppujen lopuksi tämä teos antaa elävän esimerkin siitä, mitä ihmeellisiä sielun voimavaroja Ilosanoma saakaan kukoistamaan ihmisten sydämiin Jeesuksen kaikkiin yltävän rakkauden vaikutuksessa.

”Tämän kaiken rinnalla, kuinka pieniä me olemmekaan!”


NossoLar_N_150

Nosso Lar

Nosso Lar on henkisiirtokunnan nimi. Siellä asuva henki nimeltä Andre Luiz esittelee sitä meille tässä suuren suosion saaneen kirjasarjan ensimmäisessä osassa.

Lisää...

Tässä mukaansatempaavassa kertomuksessa kirjailija kuvailee vaikutelmiaan ja huomioitaan henkimaailman elämästä kuoleman jälkeen. Hän esiintyy eräänlaisena toimittajana, joka kertoo omat kokemuksensa, aivan kuten ne tapahtuivat.

Andre Luiz paljastaa meille esimerkillisellä tavalla järjestäytyneen jännittävän maailman, joka on täynnä elämää ja aktiviteetteja. Se on paikka, jossa ruumiillisesta elämästä poistuneet henget – oppainaan hyvin kehittyneiden henget – käyvät läpi parantumisen eri vaiheet ja henkisen oppiprosessin.

Nosso Lar antaa meille mahdollisuuden vilkaista henkimaailmaan, joka odottaa meitä, kun jätämme fyysisen kehomme.


sanantuojat_150

Sanantuojat

Tämä kirja kertoo siitä, että fyysisen kehon kuolema paljastaa jatkuvasti kehittyvän henkielämän.

Kirja sisältää viisikymmentäyksi kappaletta erilaisia kuvauksia ja kertomuksia siitä, kuinka henget jälleensyntymistään varten suunnittelevat tapahtumat etukäteen, jotta heidän oma henkisyytensä kehittyisi.

Lisää...

Lisäksi se kertoo evankeliumin kotijumalanpalveluksesta, hyvän harjoittamisen hyödyista, kunkin vastuusta omasta henkisestä kehityksestään ja kuoleman pelosta.

Henkikirjailija keskittyy meedioiden palvelumahdollisuuksiin muistuttaen heitä heidän oppiensa harjoittamisen tärkeydestä henkilökohtaisella tasolla, jotta he välttyisivät palaamasta henkimaailmaan niiden velvollisuuksien jäätyä täyttämättä, jotka he ottivat vastaan ennen jälleensyntymäänsä.


Meediotyöskentelyn

Meediotyöskentelyn Ulottuvuuksia

Elämää Henkimaailmassa

Tässä kirjassa Andre Luiz ajatuksia herättävällä tavalla analysoi mediumismiin liittyviä ilmiöitä: Kaikkihan me olemme meedioita siinä työssä missä toimimme. Hän ylistää niiden meedioiden uskollisuutta, jotka noudattavat ennen syntymäänsä vastaanottamiaan henkisen työskentelyn toimivaltuuksia …

Lisää...

… – ja varoittaa meitä niistä riskeistä, jotka seuraavat välinpitämättömästi harjoitettua kahden maailman välistä kommunikointia.

“Mutaan haudattu peili ei voi heijastaa auringon valoa, mutta tyyni järvi heijastaa tähtienkin loiston”. Kirja käsittelee mm. puhuvia- ja kirjoittavia meediota, somnambulismia, haltuunottoa, selvännäköisyyttä, selväkuuloisuutta, kehosta irtautumista, hullaantumista, psykometriaa ja meediotyöskentelyn fyysisiä vaikutuksia.

Tämä on yksi ani harvoista mediumismia käsittelevistä kirjoista, joka kertoo henkimaailman näkökannasta, mukanaolosta ja myös hyvin korkean henkitason ohjaajien avunannosta meediotyöskentelyssä. Kirjan tieteellinen ja evankelinen sisältö auttaa meitä ymmärtämään, mitä todella voi tapahtua… ja saa tutustumaan henkimaailman vilpittömään avunantoon.


JaElama_150

Ja Elämä Jatkuu…

Tämä kirja on ihastuttavan mukaansa tempaava kertomus todellisista ihmisistä, jotka toiselle puolelle siirryttyään saavat henkiystäviltä apua ja kannustusta itsensä henkiseen uudistamiseen. Heitä ohjataan opiskelemaan ja tekemään työtä, jotta voivat tarkastella juuri päättämänsä maallisen elämän merkitystä ja suunnitella tulevaa.

Lisää...

Hellässä ohjauksessa he oppivat ymmärtämään todellisen rakkauden ja perheyhteisön merkityksen, sekä rakkauden ja ystävyyden kannustamina tavoittelemaan entistä rakentavampaa tulevaisuutta maanpäällä ja toisella puolella oleville rakkailleen sekä itselleen.

Jokainen meistä on täydellinen maailma, täydellinen itsessään, ja tästä syystä sen jälkeen, kun jätämme ‘fyysisen kulkuneuvomme’ jokainen yksilö tulee kokemaan mahdollisuutensa sen mukaisesti, miten hän on elänyt, suorittanut vastuullaan olleet tehtävänsä ja velvollisuutensa maanpäällisessä elämässään.

Elämä todella jatkuu fyysisen kuolemankin jälkeen ja on täynnä toivoa, edistystä, ymmärtämystä, aherrusta, aikaansaannosta, ystävyyttä ja rakkautta.

Lisätietoja: www.casanystavat.fi 


Seksi ja Kohtalo

– valintojen vaikutuksia ja seurauksia.

Tämän André Luizin kirjan aiheita ovat seksi ja kohtalo, rakkaus ja omatunto, vapaus ja sitoutuminen, syyllisyys ja takaisinmaksu, koti ja jälleensyntymä, jotka ovat syntyneet jokapäiväisen elämän todellisuuden takomossa.

Lisää...

Andrén loistelias kertomus avaa meille rakkauden, maailmankaikkeuden perusolemuksen merkityksen, ja kuvaa loisteliaasti henkimaailman vaikutusta jokapäiväiseen elämäämme.

Kirja antaa vastauksia ja auttaa ymmärtämään seksuaalisten kokemusten ja käyttäytymisen vaikutuksia kohtaloon niin tässä kuin tulevissakin elämissä. Se antaa myös lohtua ja ymmärryksen, että aina voi oppia kokemuksista ja muuttaa suuntaa.

Ilo ja kärsimys, uurastus ja toivo saavat aikaan jumalallisen rakkauden mahlan, joka tuo ihmiset yhteen keskinäiseen luottamukseen opettaen meitä ymmärtämään muita, jotta meitäkin voidaan ymmärtää. Seksi on tarjottu meille rakkauden loistavaksi tähdeksi, varmistamaan meille elämisen ilon, ja takaamaan meille olemassaolon keinot!

Lue tästä kirjan ensimmäinen luku: Luku 1


Toiminta-150

Toiminta ja Seuraamukset

Tässä kirjassa Andren ja Hilarion opiskelut jatkuvat Druson ja Silasin ohjauksessa Mansao Pazan instituutissa, joka sijaitsee välitason pimeillä alueilla. Sitä asuttavat ne henget, jotka ovat tietoisia omista moraalisista vastuistaan, mutta eivät tahallisesti välitä niistä.

Lisää...

Andre Luizin kertomukset ovat todellisia elämäntarinoita. Ne pysäyttävät meidät ajattelemaan omia ajatuksiamme, asenteitamme ja tekojamme, sekä ymmärtämään, että olemme velkaa kohtalostamme vain itsellemme. -Jokaiselle tekojensa mukaan, sillä kukaan maailmankaikkeudessa ei voi paeta Lakia. Tehdessämme pahaa muille, käytännössä teemme pahaa itsellemme. Rikkomalla Lakia valitsemme aina pakotteet: takaisinmaksun ja uudelleen asennoitumisen.

Andre auttaa meitä myös ymmärtämään, että kärsimys on taivaallinen huolenpitäjämme ja koettelemukset ovat henkisen kasvumme siunattuja polkuja, matkallamme kohti korkeamman hyvän voittoa – jälleensyntymiseen!

Taivas on valloitettavanamme, mutta se ei painosta siihen.

Lue tästä kirjan ensimmäinen luku: Luku 1


Lempeät jalokivet

Francisco Cândido Xavier on lahja Korkeimmalta meidän huolien täyttämälle ajallemme. Hän kirjoitti elämänsä aikana 412 kirjaa, joita myytiin kymmeniä miljoonia kappaleita. …

Lisää...

Painostuksesta huolimatta hän vakuutti olevansa kirjojen kirjoituksessa pelkkä välittäjä, tekstin sisällön ollessa peräisin jo tuonpuoleiseen siirtyneiden edesmenneiden ihmisten Hengiltä. Myös kirjallisuuden tutkijat pitävät mahdottomana, että nämä kirjat olisivat pelkästään yhden henkilön tuotos. Niiden sisältö on rikastuttanut ihmisten ajattelua niin moraalisesti kuin tieteellisestikin poikkeuksellisella tavalla. Tämä teos sisältää valittuja otoksia hänen elämänsä varrella meille jättämistään opetuksista.