Luennot 2014

Jälleensyntymisprosessi Spiritistisen opin mukaan - Charles Kempf, tulkkaus Pekka Kaarakainen
Vääksy, Metsätähtisäätiö 3.4.2014

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Charles Kempf on pääsihteeri, International Spiritist Council -ISC (Kansainvälinen spiritistinen neuvosto), ISC Euroopan toimintojen koordinaattori, Ranskan spiritistisen komitean hallinnollinen jäsen ja spiritistisen keskuksen perustajajäsen.

Äitienpäivän kunniaksi, luento aiheesta: Maria, Jeesuksen äiti - Michelle Kaarakainen, tulkkaus Pekka Kaarakainen
Vääksy, Metsätähtisäätiö11.5.2014

Mitä meille tapahtuu, kun siirrymme täältä tuonpuoleiseen - Pekka Kaarakainen
Vääksy, Metsätähtisäätiö 6.7.2014